Adviespunt Werk

Adviespunt Werk is een gratis service voor leden van Hoofdpijnnet. Heb je vragen over de combinatie van hoofdpijn en werk? Dan biedt Adviespunt Werk je een luisterend oor. Ook helpen we je met concrete tips en adviezen om met plezier en op een gezonde manier aan het werk te blijven.

Wat kan het Adviespunt Werk voor jou doen?

Bij Adviespunt Werk weten wij dat werken met ernstige hoofdpijn soms ingewikkeld is. Naast onze eigen ervaring, weten we ook wat er moet gebeuren in geval van regelmatig of langdurig ziekteverzuim, welke stappen dan gezet moeten worden en wie daarin welke rol in heeft. Samen met jou zoeken we naar de best mogelijke oplossing in jouw werksituatie. We kunnen je bieden:

  • 1 gratis adviesgesprek
  • Tips en advies: bellen of mailen met een korte vraag kan altijd

We nemen de tijd voor jouw verhaal, zijn neutraal, hebben geen ander belang dan jouw belang en dat van jouw werkgever, namelijk: gezond aan het werk blijven of terugkeren naar werk. We vragen door, scheppen orde in de chaos en geven jou advies en informatie waarmee je verder kunt.

Hoe kun je ons bereiken?

Stuur een e-mail naar: werk@hoofdpijnnet.nl. Je vraag wordt binnen drie werkdagen beantwoord. Of bel onze adviseurs.

Alex Schonewille

Mail: alex@hoofdpijnnet.nl
Tel.: 06 1468 9265
LinkedIn: Alex Schonewille

Alex is ervaringsdeskundig met migraine en spanningshoofdpijn. In 2003 zegde hij zijn baan op vanwege de hoofdpijnklachten. Samen met Edith van Rijn nam hij in 2006 het initiatief voor de oprichting van Adviespunt Werk. Alex is loopbaan- en re-integratiecoach, specifiek voor mensen met ernstige hoofdpijn en andere chronische klachten. “Ik vind het tegelijkertijd bijzonder én geweldig om elke keer weer te merken hoezeer mensen met één telefoontje of enkele mailcontacten al zijn geholpen.”

Helma Sanders

Mail: helma@hoofdpijnnet.nl
Tel: 06 2235 3250
LinkedIn: Helma Sanders

Helma is ervaringsdeskundige op migrainegebied en heeft, mede met hulp en ondersteuning van Adviespunt Werk, het roer omgegooid. Ze is opgeleid als (loopbaan)coach en zet daarmee haar ervaring en kennis in om anderen te helpen: “Voor mensen met ernstige en vaak chronische hoofdpijn is het van belang dat zij contact met ons opnemen vóórdat zij verstrikt raken in een kluwen van emoties en problemen. Hierdoor kan veel leed voorkomen worden.”

Mai Eijkmans

Mail: werk@hoofdpijnnet.nl
Tel: 06-2681 2453
LinkedIn: Mai Eijkmans

Als iemand die al dertig jaar migraine heeft, weet Mai precies wat hoofdpijn kan betekenen voor je functioneren op het werk. De combinatie van ernstige hoofdpijn en werk is vaak complex. Toch is er veel mogelijk. Als ergotherapeut en coach heeft Mai jarenlange ervaring in de begeleiding van werknemers bij preventie, verzuim en herstel. “Mensen zitten soms muurvast in hun situatie. Een gesprek met ons geeft vaak nieuwe inzichten en perspectieven, dit kan het begin van een oplossing zijn.”